De Vier Beste Cadeautips voor Bitcoin Liefhebbers!

Natuurlijk een heel moeilijk vraagstuk. Wat geef je een echte Bitcoin fanaat nou als cadeau? Wij van BitcoinMuntstuk hebben een lijst voor je samengesteld van verschillende unieke en leuke bitcoin cadeautjes. Deze cadeautips kun je gebruiken voor een verjaardag, in de schoen met Sinterklaas of onder de boom tijdens Kerst. De lijst bestaat uit cadeautjes van verschillende prijsklasse. 

#1 Hoodie/t-shirt met Bitcoin print

Natuurlijk iedereen wilt er er altijd goed uitzien. En als je fan ben van Bitcoin, wat wil je dan op je t-shirt of hoodie hebben? Natuurlijk de Bitcoin! Een lekkere warme hoodie met de Bitcoin munt voor een prijs van €39 is een leuk verjaardagscadeau. Is het nou wat warmer buiten, koop je gewoon een t-shirt met de bitcoin munt erop! Met dit cadeau zorg je ervoor dat degene die het cadeau ontvangt er altijd goed uit ziet!

Bitcoin Hoodie┃Bitcoin Logo Hooded Sweatshirt┃Bullish Crypto Apparel

 Bekijk de trui hier 

#2 De Ledger Nano S crypto wallet

Dit is een wat serieuzer cadeau voor de cryptoliefhebbers. Het is namelijk zo dat de crypto wallet gebruikt kan worden om veilig je crypto’s op te slaan. De wallet is te verbinden aan je computer met een USB aansluiting en zo kan je vervolgens je Bitcoin veilig opslaan. Je betaalt voor de wallet €69.95. Dit is een aardige prijs, maar zo weet je zeker wat je crypto’s veilig zijn.

Ledger Nano S - Waar krijg ik de laagste prijs? - cryptoHow

Bekijk de Ledger hier

#3 Crypto stickers

Heb je te maken met een wat rebelse cryptoliefhebber,  geef hem of haar dan een collectie van crypto gerelateerde stickers. Zo kan je stickers geven met de tekst Fuck Banks. Zo geef je een origineel cadeautje wat de ontvanger ook nog eens kan gebruiken! Voor de stickers met Fuck Banks betaal je $18 en ontvang je totaal 120 stickers. 

IMG_20180124_163506

Bekijk de stickers hier 

#4 Bitcoin munstukken

Als laatste bespreken we de Bitcoin muntstukken. Dit is hét perfecte cadeau voor cryptoliefhebbers. Het is een munt van de bekende Bitcoin die de ontvanger in zijn portemonnee kan stoppen of op ze bureau kan leggen. Sinds de prijs van de munt wat lager ligt, namelijk €4.95 met gratis verzending, is het een leuk cadeautje voor in de schoen met Sinterklaas of met Kerst. Als je nou iemand echt wilt verassen, geef je hem gewoon meerdere Bitcoin munten. Het is nog nooit zo makkelijk geweest meerdere Bitcoin te bezitten!

BAQI Gold Plated Bitcoin Coin Collectible Gift BTC Coin Art Collection  Physical- Buy Online in Israel at Desertcart

Bekijk de Bitcoin muntstukken